x parkeer trainingspakNLP PRACTITIONER TRAINING

Lorem ipsum dolor sit
amet, consectetur adipiscing
elit. Pellentesque bibendum
erat nec pulvinar faucibus.

NLP PRACTITIONERS TRAINING

orem ipsum dolor sit

De Huble telescoop heeft er niet voor gezorgd dat er sterren kwamen. Die waren er altijd al. Hij heeft er alleen voor gezorgd dat hetgeen er al was, zichtbaar werd voor het menselijk oog. Alle onderliggende patronen en processen die jouw leven bepalen zijn er al. NLP zorgt er alleen voor dat het zichtbaar wordt zodat je het kunt waarnemen en vervolgens aanpassen en veranderen.

Hoe gaat jouw even eruit zien als jij zelf de weg kan banen naar een aantrekkelijke toekomst?

Heb je het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Met NLP leer je hoe! Geef jezelf NLP cadeau door te trainen bij twee van de beste trainers op het gebied van communicatie en transformatie: Rob en Caroline Kamps.

In de NLP Practitioner training ontwikkel je jezelf door je bewust te worden van je gedrag en communicatie. Dit inzicht helpt om verandering op gang te brengen en de juiste stappen te nemen om je doelen te bereiken.
Door effectievere communicatie word je vrijer in het maken van keuzes en kun je flexibeler en met meer succes handelen in allerlei situaties. NLP brengt je de grip en het zelfvertrouwen om je dromen waar te kunnen maken.Een ontdekkingsreis door je eigen leven

Een ontdekkingsreis door je eigen leven


Leer effectief communiceren, doelen stellen en effectief te transformeren in een NLP training

Wat is het?

De NLP Practitioner training is het eerste deel van een opleiding die leidt tot NLP deskundige. Het is de basisschool van NLP. Terwijl je binnenkomt met en nog geen idee hebt wat je straks allemaal met NLP gaat kunnen, stap je een wereld in van nieuwsgierigheid en verwondering. Het is een training die jou spelenderwijs leert hoe je eigen perceptie in elkaar zit en hoe deze je soms, en soms vaker dan soms, in de weg zit. Dit is een training die je leert hoe woorden invloed hebben op je denken en hoe je emoties invloed hebben op je gedrag. De bouwstenen voor een vervuld leven.


Wat houdt het in?

We zouden hier een opsomming kunnen geven van allerlei verschillende ingewikkelde NLP woorden, en dan ben je nog geen steek verder. Je gaat dat natuurlijk wel leren. Dus multidirectioneel chunken, index computaction, kalibratie en transderivationele zoek-ankers laten we even voor wat het is. De NLP Practitioner geeft je de gereedschappen om heldere doelen te stellen. Om erachter te komen dat jouw communicatie met anderen grotendeels te maken heeft met wat jij er zelf in steekt. De training geeft je inzichten in je eigen gedrag en de wisselwerking die je hebt met anderen.Inhoud en doelstelling

Inhoud en doelstelling
Hoe ziet de training er uit?

Deze NLP Practitioner training biedt jou de mogelijkheid om te ervaren hoe wij zorgen voor een betrokken, deskundige leeromgeving, waar de nadruk ligt op plezier en persoonlijke groei. Plezier, omdat je daarmee beter, sneller en effectiever leert, onthoudt en resultaat behaalt. In een prettige leeromgeving, Het Wapen van Zoetermeer, komen we om de twee weken bij elkaar om inzichten en informatie met je te delen. We leggen je de theorie van NLP uit en geven je veel gelegenheid om dat gedurende de training uit te proberen. In de periode tussen de trainingsblokken in ga jij aan de slag om te zien hoe je de dingen die je hebt geleerd direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Iedere dag van de training mixen we de informatie die je al hebt met nieuwe informatie zodat we het natuurlijk leerproces van je brein, namelijk informatie aan elkaar verbinden, optimaal benutten.


Wat is het resultaat van de training?

Je bent in staat om jezelf in de meeste gevallen in een gewenste emotionele stemming te brengen. Je kunt zelfverzekerdheid en motivatie oproepen wanneer je wilt. Je doorziet snel het gedrag van andere mensen en kan hier soepel op reageren. Je kunt uit iemand’s communicatie aflezen hoe ze in elkaar zitten zodat je je eigen communicatie kunt inzetten om betere resultaten te krijgen. Je hebt duidelijke doelen voor je toekomst, inclusief een route om er te komen en de stappen die daar naar leiden. Kortom je hebt een behoorlijk deel van je leven in je eigen beheer gekregen.

Informatie voor je werkgever

Informatie voor je werkgever
Waardevolle investering voor organisaties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras et elit non ex ultricies aliquam. Nunc eleifend odio blandit, varius leo non, lobortis nisi. Donec condimentum ex in justo pulvinar, non tempus nulla semper. Praesent id faucibus ipsum. Vivamus tempus ultricies arcu, in fermentum purus ornare at. Aenean in facilisis nibh. Donec ac sem in urna tincidunt mattis vel et lorem. Vestibulum tincidunt imperdiet luctus. Phasellus suscipit bibendum auctor. Vestibulum a condimentum risus, pulvinar consequat dolor.


Wat is de professionele meerwaarde van de training?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras et elit non ex ultricies aliquam. Nunc eleifend odio blandit, varius leo non, lobortis nisi. Donec condimentum ex in justo pulvinar, non tempus nulla semper. Praesent id faucibus ipsum. Vivamus tempus ultricies arcu, in fermentum purus ornare at. Aenean in facilisis nibh. Donec ac sem in urna tincidunt mattis vel et lorem. Vestibulum tincidunt imperdiet luctus. Phasellus suscipit bibendum auctor. Vestibulum a condimentum risus, pulvinar consequat dolor.


Wanneer

Elk voorjaar en najaar begint een nieuwe NLP Practitioner.
De eerstvolgende training begint op:

3 september 2021

Kijk voor de huidige data in de agenda.

Waar

Onze trainingen worden gegeven op onze vaste trainingslocatie in Zoetermeer.

De NLP Practitioner Training vindt plaats in het Wapen van Zoetermeer.

Investering

De training kost € 2.895,-

Dit is inclusief lunch, koffie/thee en alle benodigde trainingsmaterialen.

De trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Praktische informatie

De NLP Practitioner training duurt 13 dagen, verdeeld over 6 blokken van 2 dagen en 1 certificeringsdag.
Deze training vraagt MBO werk en denkniveau.
Voor de NLP Practitioner is geen vooropleiding vereist.
De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur.
Thuisstudie: op een speelse manier het materiaal in praktijk brengen.
Maximum aantal deelnemers: 21.
Onze trainingslocatie is in Zoetermeer. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het station Zoetermeer is slechts op enkele minuten loopafstand.
Kosten: € 2.895,-. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Vraag naar de voorwaarden.
De Practitioner training is incl. NVNLP erkend certificaat (geschikt voor doorstroming naar bijvoorbeeld een trainersopleiding),
Uitgebreide handleiding
Toegang tot de online Practitioner groep op Facebook met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen.
De certificatie van BPD volgt de grote Internationale NLP Leiders: Meta-International, INLPTA en The American Board of NLP. Je ontvangt dus 3 internationale certificaten.
Tijdens de trainingsdagen krijg je een zeer uitgebreide buffetlunch en onbeperkt koffie en thee aangeboden.
Kijk voor beschikbare data in onze agenda.
Kijk hier om te zien wat voorgaande deelnemers te zeggen hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor de NLP Practitioner training kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Je kunt ook rechtstreeks inschrijven door een mail te sturen naar info@bpdtraining.nl.
Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze training of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Informatie voor je werkgever

Lees de algemene voorwaarden