Wat zeggen mensen over ons

Testimonials

Mijn ervaring met de opleiding bij Rob en Caroline waren life changing. Met de professionaliteit en humor leiden ze je door de unieke leerstof. De dagen vliegen voorbij en je vormt een hecht team met je mede cursisten door de oefeningen en eventuele emoties die los komen. Er ging een wereld voor mij open betreffende vraagtechnieken en herkennen van verschillende typen mens en hoe te verbinden. Ik ben trots op mijn diploma’s en geeft de practitioner – en master practitioner training een 10 van 10 sterren.

Anneke

Het risico van trainen bij BPD is dat je eraan verslaafd raakt :). Naast de vriendschap die tijdens de afgelopen jaren training is gegroeid, kan ik maar geen genoeg krijgen van de eindeloze mogelijkheden tot verdieping en zelfontwikkeling. Er is altijd nog wel een stukje verdieping te vinden en het blijft boeien en fijn om naar te luisteren.Ik had geen intentie om coach te worden toen ik begon met de NLP practitioner. Sterker nog, ik wilde mijn relatie redden. Dat is gelukt. Maar in het traject ontdekte ik zoveel moois over mezelf en vond ik hulpmiddelen om zelf weer aan het stuur van mijn leven te gaan zitten. Toen kon ik het niet laten om ook na de master practitioner nog verder te gaan met de master coach of strategic intervention. Als verdieping voor mezelf. Het gevolg van mijn persoonlijke ontwikkeling is dat ik als “bijproduct” ook ineens andere mensen blijk te kunnen helpen. Vaak alleen maar met een beetje observatie, een simpele vraag of korte opmerking. Dat vind ik niet alleen supertof, maar ik ben er ook nog eens ontzettend dankbaar voor.

Thies

Sinds mijn 18e ben ik trainingen gaan volgen bij Rob & Caroline. Een periode is het mij afgeraden mijn spaargeld uit te geven aan de trainingen. Nu ben ik 24, en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. De band die ik heb opgebouwd met Rob & Caroline, had ik nooit verwacht op te bouwen met een trainer. Daarnaast ben ik mijn studententijd meer onder de indruk van de kennis en vaardigheden die ik bij BPD heb geleerd dan op alle universiteiten en hoge scholen waar ik heb rond gelopen.

Randy

Mijn opleiding bij BPD heb ik ervaren als een geweldig spel. Een spel als een ontdekkingsreis, waarin ik zoveel over mezelf leerde, en evenveel over de wereld om mij heen en mijn eigen plek daarin. Rob is daarbij zowel een reisleider als een metgezel. De mensen in de groep worden je beste maatjes, en met sommigen ontstaat er een hechte band. Kortom, ik zou het iedereen aanraden: gun jezelf deze belevenis! Ik had het nooit willen missen.

Joke

Rob en Caroline zijn experts in hun vak en brengen de materie op toegankelijke wijze, met humor en intelligentie over. Je merkt dat zij met passie, plezier en liefde hun kennis willen delen en anderen graag helpen. Ook tijdens de trainingen bieden Rob en Caroline maatwerk. Ik kampte al 3 jaar met paniekaanvallen, heb meerdere psychologen bezocht en EMDR gedaan, maar niets heeft écht geholpen. Tijdens de training kreeg ik inzicht in mijn trauma’s. En, na afloop van een trainingsdag hielp Rob mij, met een vrij eenvoudige oefening, van mijn angst af. Ik was sceptisch of het zou werken; het leek wel tovenarij! Niets was minder waar, het werkte! Ik vind het fantastisch dat ik nu zelf over tools beschik waarmee ik mijn angsten en obstakels kan overwinnen én mijn eigen doelen kan bepalen en halen. Ik heb de regie over mijn leven terug! Blij met mijn keuze voor BPD!

Daielle

Op aanraden van een vriendin had ik mezelf opgegeven bij BPD voor het volgen van de training “NLP-practitioner”. Ik wist eigenlijk niet goed waar ik aan begon, NLP was een totaal onbekend terrein voor me. Ik wist er eerlijk gezegd niks vanaf. Wat ik wel wist, was dat ik al enkele jaren met mezelf in de knoop zat. En toen was daar Rob Kamps, en later Caroline. Rob en Caroline nemen je mee op een fantastische reis door je leven, met soms verdriet, vaak plezier en met enthousiasme en professionele kennis waardoor ik Inzicht heb gekregen. Inzicht met een hoofdletter. Inzicht in mijn leven en in mezelf. En na het krijgen van dat Inzicht, wat kan ik daar mee? Heel simpel, slechts 1 woord, “lifechanging”

Hans

Ben jij toe aan een verandering in je leven?
Boek dan snel de training die het beste bij je past

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree