NLP PRACTITIONER TRAINING

Wie ben jij, waar ga je over, en wat heb je nodig?
Ben jij nieuwsgierig naar hoe wij jou inzicht kunnen geven
om achter de antwoorden op jouw levensvragen te komen?
Een levensveranderende reis.

Door te kijken naar jouw gedachten,
je emoties en je gedragspatronen,
ontdekken we samen hoe jij
je wereld hebt opgebouwd.
Door deze patronen te doorbreken en
te veranderen, zullen we zien
hoe
 jij je wereld vanaf nu ongelimiteerd kan vormgeven.

[flat_button text=”Schrijf je nu in” title=”Schrijf je nu in” url=”https://bpdtraining.us3.list-manage.com/subscribe?u=76df6efe432ee40c49f569dce&id=17a78614aa” padding=”10px 20px” bg_color=”#235c93″ border_color=”#235c93″ border_width=”1px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”13px” align=”left” target=”_self”]

[clear]

NLP PRACTITIONER TRAINING

Een training waarin je de meest krachtige communicatie gereedschappen krijgt aangereikt
om op een effectieve en flexibele manier je doelen te realiseren
en je dagelijks leven vorm te geven.

Heb je het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Met NLP leer je hoe! Geef jezelf NLP cadeau door te trainen bij twee van de beste trainers op het gebied van communicatie en transformatie: Rob en Caroline Kamps. In de NLP Practitioner training ontwikkel je jezelf door je bewust te worden van je gedrag en communicatie. Dit inzicht helpt om verandering op gang te brengen en de juiste stappen te nemen om je doelen te bereiken. Door effectievere communicatie word je vrijer in het maken van keuzes en kun je flexibeler en met meer succes handelen in allerlei situaties. NLP brengt je de grip en het zelfvertrouwen om je dromen waar te kunnen maken.

De Hubble telescoop heeft er niet voor gezorgd dat er sterren kwamen. Die waren er altijd al. Hij heeft er alleen voor gezorgd dat hetgeen er al was, zichtbaar werd voor het menselijk oog. Alle onderliggende patronen en processen die jouw leven bepalen zijn er al. NLP zorgt er alleen voor dat het zichtbaar wordt zodat je het kunt waarnemen en vervolgens aanpassen en veranderen. Hoe gaat jouw even eruit zien als jij zelf de weg kan banen naar een aantrekkelijke toekomst?
.


[clear]


[one_third]
Een ontdekkingsreis door je eigen leven
[/one_third]
[two_third_last]

Een ontdekkingsreis door je eigen leven


Drie grote ontdekkingen in de geschiedenis van de mensheid hebben ervoor gezorgd dat we met andere ogen naar bepaalde zaken zijn gaan kijken. Eén daarvan is de Hubble Telescope, een telescoop waarmee we sterren hebben ontdekt die er altijd al waren maar die we daarvoor nooit eerder hebben kunnen waarnemen. Een tweede ontdekking is de electronen microscoop, waarmee we de kleinste deeltjes (die er altijd al waren), zichtbaar hebben kunnen maken.
De derde is NLP waarmee we door vernieuwde observatiemethoden en technieken, de grootste verbanden en de kleinste details van communicatie in beeld hebben gebracht.
Kom jij samen met ons ontdekken wat tot nu toe voor je verborgen is gebleven?

Wat is het?

De NLP Practitioner training is het eerste deel van een opleiding die leidt tot NLP deskundige. Het is de basisschool van NLP. Terwijl je binnenkomt met en nog geen idee hebt wat je straks allemaal met NLP gaat kunnen, stap je een wereld in van nieuwsgierigheid en verwondering.

Het is een training in Neuro (het brein) Linguisitisch (taal) Programmeren (gedrag en onbewuste patronen). Je leert kijken naar hoe jouw brein werkt, en hoe je dit bewust kan gaan programmeren en vormgeven om oude ongewenste patronen om te buigen. Je gaat leren hoe krachtig jouw taal is, binnen de communicatie met anderen maar ook jezelf. Je gaat zien hoe jouw gedachten je emoties sturen, en deze emoties leren beheersen.

Het is een training die jou spelenderwijs leert hoe je eigen perceptie in elkaar zit en hoe deze je soms, en soms vaker dan soms, in de weg zit. Dit is een training die je leert hoe woorden invloed hebben op je denken en hoe je emoties invloed hebben op je gedrag. De bouwstenen voor een vervuld leven.

Wat houdt het in?

We zouden hier een opsomming kunnen geven van allerlei verschillende ingewikkelde NLP woorden, en dan ben je nog geen steek verder. Je gaat dat natuurlijk wel leren. Dus multidirectioneel chunken, index computations, kalibratie en transderivationele zoek-ankers laten we even voor wat het is. Wat belangrijker is, is dat de NLP Practitioner je de gereedschappen geeft om heldere doelen te stellen. Om erachter te komen dat jouw communicatie met anderen grotendeels te maken heeft met wat jij er zelf in steekt. De training geeft je inzichten in je eigen gedrag en de wisselwerking die je hebt met anderen.

Je leert onder andere:
[custom_list style=”list-2″]

 • Jouw communicatie naar een nieuw niveau te tillen
 • Efficient en doelgericht te communiceren
 • Beter om te gaan met mensen in je allergie
 • Feedback te ontvangen op een manier die je nog nooit gehoord hebt
 • Eerlijk naar jezelf te kijken
 • Verantwoording te nemen voor jouw acties
 • Jouw belangrijke relaties te verdiepen
 • Begrijpen wat de belangrijkste waarden zijn die jou sturen
 • Doelen stellen en behalen
 • Obstakels te doorbreken en overwinnen
 • Oude patronen uit het verleden loslaten en ombuigen
 • Jouw emoties te herkennen, erkennen en beheersen
 • Sneller beslissingen te maken als je vertrouwt op je onderbewuste
 • Hoe leuk het is om te leren

[/custom_list]


[/two_third_last]
[clear]

[one_third]
De training
[/one_third]
[two_third_last]

De training
Hoe ziet de NLP Practitioner training er uit?

Deze NLP Practitioner training biedt jou de mogelijkheid om te ervaren hoe wij zorgen voor een betrokken, deskundige leeromgeving, waar de nadruk ligt op plezier en persoonlijke groei. Plezier, omdat je daarmee beter, sneller en effectiever leert, onthoudt en resultaat behaalt. In een prettige leeromgeving, Het Wapen van Zoetermeer, komen we om de twee weken bij elkaar om inzichten en informatie met je te delen. We leggen je de theorie van NLP uit en geven je veel gelegenheid om dat gedurende de training uit te proberen. In de periode tussen de trainingsblokken in ga jij aan de slag om te zien hoe je de dingen die je hebt geleerd direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Iedere dag van de training mixen we de informatie die je al hebt met nieuwe informatie zodat we het natuurlijk leerproces van je brein, namelijk informatie aan elkaar verbinden, optimaal benutten.

Wat is het resultaat van de training?

In de training leer je effectief communiceren, doelen stellen en te transformeren. Als jij bereid om naar jezelf te kijken op een manier waarop je nog nooit naar jezelf hebt gekeken, dan leren wij je wat er onder de oppervlakte te zien is. Deze training is ontworpen om jou te helpen in je persoonlijke groei en de mogelijkheden te ontdekken waarmee jij je leven vorm kunt geven zoals jij het hebben wilt. Het maakt niet uit wat je toe nu toe gedaan hebt. Wij leren je te kijken naar de dingen die je nog kunt leren en ervaren.

Na de training ben je in staat om jezelf in een gewenste emotionele stemming te brengen. Je kunt zelfverzekerdheid en motivatie oproepen wanneer je wilt. Het wordt makkelijke om bepaalde zaken los te laten. Je doorziet snel het gedrag van andere mensen en kan hier soepel op reageren. Je kunt uit iemand’s communicatie aflezen hoe ze in elkaar zitten zodat je je eigen communicatie kunt inzetten om betere resultaten te krijgen. Je hebt duidelijke doelen voor je toekomst, inclusief een route om er te komen en de stappen die daar naar leiden. Kortom je hebt je leven in je eigen beheer gekregen.


[/two_third_last][clear][one_third]
Persoonlijk én Professioneel
[/one_third]
[two_third_last]

Persoonlijk én Professioneel
Voor wie is NLP geschikt?

In onze trainingen zitten mensen met allerlei uiteenlopende achtergronden, en met verschillende doelen. We zien deelnemers van alle leeftijden, beroepen en interesses. Dit is omdat de NLP Practitioner voor iedereen een persoonlijke reis is, en dus voor iedereen iets anders meebrengt.

NLP is geschikt voor:
Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en wil groeien op persoonlijk gebied. Omdat je een cadeautje wilt geven aan jezelf, of omdat je al een tijdje ergens tegenaan loopt en dit wilt doorbreken. Omdat je wilt werken aan jou, of juist de communicatie met anderen. Voor iedereen die het potentieel ziet om te groeien, en die klaar is voor de volgende stap, is dit de plek waar je dat kunt gaan realiseren.

Voor iedereen die wil groeien op zakelijk gebied. Omdat je een nieuwe positie gaat bekleden en wat extra tools zou willen, of omdat je met sommige collega’s niet zo goed door een deur kan. Omdat je voor grote groepen wilt staan of jouw teamleden (nog beter) wil gaan coachen om hun doelen te bereiken. Voor iedereen die zijn of haar communicatie, functioneren en resultaten op zakelijk gebied wil verbeteren, is deze training bijzonder waardevol.

Voor iedereen die met mensen werkt, of belangrijke andere mensen in hun leven heeft. Coaches, leraren, psychologen, trainers, teamleiders, noem maar op. Voor iedereen die de best mogelijke relatie met anderen wil verkrijgen, kan NLP van onschatbare toegevoegde waarde zijn.

Wat is de professionele meerwaarde van de training?

Vaak krijgen wij deelnemers die de training willen volgen via hun werk. Soms worden ze ‘gestuurd’ door hun werkgever, soms worden ze enthousiast gemaakt door een collega, en in sommige gevallen kan het zo zijn dat jij al weet dat je dit wilt gaan doen, maar je werkgever nog moet zien te overtuigen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bijzonder effectieve en zeer zichtbare resultaten die NLP kan opleveren op de werkvloer, denken wij graag met je mee in hoe je dit over het voetlicht kunt krijgen. We hebben speciaal voor jou een brief voor jouw werknemer, waarin wij uitlichten hoeveel toegevoegde waarde NLP kan hebben voor jou als professional. Waarin te zien is hoe wetenschappelijk onderbouwd alle informatie is, en hoe het bij diverse grote bedrijven voor lucratieve veranderingen heeft gezorgd. Hoe andere professionals je voorgingen, en hoe jij kan gebaat bent bij de kennis uit de training. Neem voor meer informatie contact met ons op.


[/two_third_last]
[clear]
[divider]

Wanneer

Elk voorjaar en najaar begint een nieuwe NLP Practitioner.
De eerstvolgende training begint op:

3 september 2021

Kijk voor de huidige data in de agenda.

Waar

Onze trainingen worden gegeven op onze vaste trainingslocatie in Zoetermeer.
Adres: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer
Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig

Investering

De training kost € 2.895,-
Dit is inclusief lunch, koffie/thee en alle benodigde trainingsmaterialen.
De trainingen zijn vrijgesteld van BTW.
Het is mogelijk in termijnen te betalen.

[clear]
PRAKTISCHE INFORMATIE EN VEELGESTELDE VRAGEN


Hoe lang duurt de training?

De NLP Practitioner training duurt 13 dagen, verdeeld over 6 blokken van 2 dagen en 1 certificeringsdag.


Waarom is de training verdeeld in blokken van 2 dagen?

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over 6 blokken, en niet achtereenvolgend plaatsvinden is je tijdens de training de ruimte te geven om de stof goed in je op te nemen, en gedurende de periode van 2 weken ermee aan de slag te gaan en te oefenen, om zo echt direct ‘real life’ ervaring te verkrijgen. Tijdens deze twee weken wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis van NLP bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.


Wat zijn de lestijden op een trainingsdag?

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur.
De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.


Hoeveel deelnemers zitten er in de training?

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meerdere coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Zeker nu met corona houden we de groepstallen laag. Het maximum aantal deelnemers is 21.


Waar is de training?

e training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is ruimte, gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Waar kan ik parkeren?

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.


Wat zit er allemaal bij de training inbegrepen?

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de afgeschermde facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.


Zit er lunch inbegrepen bij de training?

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.


Wat als ik een allergie heb?

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.


Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen?

Deze training vraagt MBO werk en denkniveau.
Voor de NLP Practitioner is geen vooropleiding vereist.


Wat is de studiebelasting van de training?

Thuisstudie: op een speelse manier het materiaal in praktijk brengen.


Krijg ik een certificaat?

Jazeker! Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!


Is het certificaat erkend?

BPD is een gerenommeerd opleidingsinstituut, verbonden aan de Nederlands Vereniging voor NLP (NVNLP). Dit betekend dat jouw NLP Certificaat NVNLP erkend is. Verder zijn wij verbonden aan verschillende grote international organisaties als META International, American Board of NLP (ABNLP), en the International NLP Trainers Association (INLPTA). Dit betekent dat een training bij BPD zowel nationaal als internationaal gecertificeerd wordt, met een diploma dat door alle grote (internationale) organisaties wordt erkend.


Wat als ik een dag mis?

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.


Kan ik de training nogmaals doen?

Ja zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.


Hoe schrijf ik me in voor een training?

Inschrijven kan via de agenda, of via een mail naar office@bpdtraining.nl


Kan ik ook in termijnen betalen?

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl


Is de training vrijgesteld van BTW?

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW.


Mijn vraag staat er niet tussen?

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of mail naar info@bpdtraining.nl.