NLP Practitioner Training

Een training waarin je de meest krachtige communicatie gereedschappen krijgt aangereikt
om op een effectieve en flexibele manier je doelen te realiseren en je dagelijks leven vorm te geven.
Heb je het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Met NLP leer je hoe!
Geef jezelf NLP cadeau door te trainen bij twee van de beste trainers op het gebied van communicatie en transformatie: Rob en Caroline Kamps.
In de NLP Practitioner training ontwikkel je jezelf door je bewust te worden van je gedrag en communicatie.
Dit inzicht helpt om verandering op gang te brengen en de juiste stappen te nemen om je doelen te bereiken.
Door effectievere communicatie word je vrijer in het maken van keuzes en kun je flexibeler en met meer succes handelen in allerlei situaties.
NLP brengt je de grip en het zelfvertrouwen om je dromen waar te kunnen maken.
De Hubble telescoop heeft er niet voor gezorgd dat er sterren kwamen. Die waren er altijd al.
Hij heeft er alleen voor gezorgd dat hetgeen er al was, zichtbaar werd voor het menselijk oog.
Alle onderliggende patronen en processen die jouw leven bepalen zijn er al.
NLP zorgt er alleen voor dat het zichtbaar wordt zodat je het kunt waarnemen en vervolgens aanpassen en veranderen.
Hoe gaat jouw even eruit zien als jij zelf de weg kan banen naar een aantrekkelijke toekomst?

Een ontdekkingsreis door je eigen leven

Drie grote ontdekkingen in de geschiedenis van de mensheid hebben ervoor gezorgd dat we met andere ogen naar bepaalde zaken zijn gaan kijken. Eén daarvan is de Hubble Telescope, een telescoop waarmee we sterren hebben ontdekt die er altijd al waren maar die we daarvoor nooit eerder hebben kunnen waarnemen. Een tweede ontdekking is de electronen microscoop, waarmee we de kleinste deeltjes (die er altijd al waren), zichtbaar hebben kunnen maken. De derde is NLP waarmee we door vernieuwde observatiemethoden en technieken, de grootste verbanden en de kleinste details van communicatie in beeld hebben gebracht.
Kom jij samen met ons ontdekken wat tot nu toe voor je verborgen is gebleven?

De NLP Practitioner training is het eerste deel van een opleiding die leidt tot NLP deskundige. Het is de basisschool van NLP. Terwijl je binnenkomt met en nog geen idee hebt wat je straks allemaal met NLP gaat kunnen, stap je een wereld in van nieuwsgierigheid en verwondering.

Het is een training in Neuro (het brein) Linguisitisch (taal) Programmeren (gedrag en onbewuste patronen). Je leert kijken naar hoe jouw brein werkt, en hoe je dit bewust kan gaan programmeren en vormgeven om oude ongewenste patronen om te buigen. Je gaat leren hoe krachtig jouw taal is, binnen de communicatie met anderen maar ook jezelf. Je gaat zien hoe jouw gedachten je emoties sturen, en deze emoties leren beheersen.

Het is een training die jou spelenderwijs leert hoe je eigen perceptie in elkaar zit en hoe deze je soms, en soms vaker dan soms, in de weg zit. Dit is een training die je leert hoe woorden invloed hebben op je denken en hoe je emoties invloed hebben op je gedrag. De bouwstenen voor een vervuld leven.

De Training

Lees verder om een beeld te krijgen van hoe de training eruit ziet en wat je ermee kunt behalen.

Deze NLP Practitioner training biedt jou de mogelijkheid om te ervaren hoe wij zorgen voor een betrokken, deskundige leeromgeving, waar de nadruk ligt op plezier en persoonlijke groei. Plezier, omdat je daarmee beter, sneller en effectiever leert, onthoudt en resultaat behaalt. In een prettige leeromgeving; Het Wapen van Zoetermeer, komen we om de twee weken bij elkaar om inzichten en informatie met je te delen.
We leggen je de theorie van NLP uit en geven je veel gelegenheid om dat gedurende de training uit te proberen. In de periode tussen de trainingsblokken in ga jij aan de slag om te zien hoe je de dingen die je hebt geleerd direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Iedere dag van de training mixen we de informatie die je al hebt met nieuwe informatie zodat we het natuurlijk leerproces van je brein, namelijk informatie aan elkaar verbinden, optimaal benutten.

Het is een training in Neuro (het brein) Linguisitisch (taal) Programmeren (gedrag en onbewuste patronen). Je leert kijken naar hoe jouw brein werkt, en hoe je dit bewust kan gaan programmeren en vormgeven om oude ongewenste patronen om te buigen. Je gaat leren hoe krachtig jouw taal is, binnen de communicatie met anderen maar ook jezelf. Je gaat zien hoe jouw gedachten je emoties sturen, en deze emoties leren beheersen.

Het is een training die jou spelenderwijs leert hoe je eigen perceptie in elkaar zit en hoe deze je soms, en soms vaker dan soms, in de weg zit. Dit is een training die je leert hoe woorden invloed hebben op je denken en hoe je emoties invloed hebben op je gedrag. De bouwstenen voor een vervuld leven.

Persoonlijk én Professioneel

Of je de training nu met een persoonlijke insteek, met een zakelijke focus, of een combinatie van beide begint, NLP kan voor iedereen van toegevoegde waarde zijn.

In onze trainingen zitten mensen met allerlei uiteenlopende achtergronden, en met verschillende doelen. We zien deelnemers van alle leeftijden, beroepen en interesses. Dit is omdat de NLP Practitioner voor iedereen een persoonlijke reis is, en dus voor iedereen iets anders meebrengt.

NLP is geschikt voor:

• Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en wil groeien op persoonlijk gebied. Omdat je een cadeautje wilt geven aan jezelf, of omdat je al een tijdje ergens tegenaan loopt en dit wilt doorbreken. Omdat je wilt werken aan jou, of juist de communicatie met anderen.
• Voor iedereen die het potentieel ziet om te groeien, en die klaar is voor de volgende stap, is dit de plek waar je dat kunt gaan realiseren.
• Voor iedereen die wil groeien op zakelijk gebied.
Omdat je een nieuwe positie gaat bekleden en wat extra tools zou willen, of omdat je met sommige collega’s niet zo goed door een deur kan. Omdat je voor grote groepen wilt staan of jouw teamleden (nog beter) wil gaan coachen om hun doelen te bereiken.
• Voor iedereen die zijn of haar communicatie, functioneren en resultaten op zakelijk gebied wil verbeteren, is deze training bijzonder waardevol.
• Voor iedereen die met mensen werkt, of belangrijke andere mensen in hun leven heeft.
Coaches, leraren, psychologen, trainers, teamleiders, noem maar op.
• Voor iedereen die de best mogelijke relatie met anderen wil verkrijgen, kan NLP van onschatbare toegevoegde waarde zijn.

Praktische informatie

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over de Practitioner Training.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Kijk bij onze uitgebreidere lijst met veelgestelde vragen
of neem contact met ons op en stel al je vragen.​

De NLP Practitioner training duurt 13 dagen, verdeeld over 6 blokken van 2 dagen en 1 certificeringsdag.

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over blokken van 2 dagen, en niet achtereenvolgend plaatsvinden is je tijdens de training de ruimte te geven om de stof goed in je op te nemen, en gedurende de periode van 2 weken ermee aan de slag te gaan en te oefenen, om zo echt direct ‘real life’ ervaring te verkrijgen. Tijdens deze twee weken wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis van Profiling bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meerdere coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Het maximum aantal deelnemers is 21.

De training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is ruimte, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de afgeschermde facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.

Deze training vraagt MBO werk en denkniveau. Voor de NLP Practitioner is geen vooropleiding vereist.

Thuisstudie: af en toe verplicht leesmateriaal ter voorbereiding van de training en de inzet om het materiaal excellent te beheersen door verschillende modellen te oefenen buiten de training om.

Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.

a zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of mail naar info@bpdtraining.nl.