NLP MASTER PRACTITIONER TRAINING

Ben jij na de NLP Practitioner opleiding
nog niet uitgeleerd, en smaakt het naar meer?
Mooi zo, want jij
hebt het onbetwistbare recht om te leren.
Om te groeien en je te ontwikkelen.
Vind de excellente vaardigheden van grootmeesters.
Ontleed hun expertise tot een begrijpbaar model.
Neem alles aan boord en vind wat bij je past.

Verwerp wat je nu niet nodig hebt
en voeg de informatie en kennis die je al bij je draagt
aan het geheel toe. Zo ontwikkel je meesterschap.

[flat_button text=”Schrijf je nu in” title=”Schrijf je nu in” url=”https://bpdtraining.us3.list-manage.com/subscribe?u=76df6efe432ee40c49f569dce&id=17a78614aa” padding=”10px 20px” bg_color=”#235c93″ border_color=”#235c93″ border_width=”1px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”13px” align=”left” target=”_self”]

[clear]

NLP MASTER PRACTITIONER TRAINING

Een training waarin je de blauwdruk van de magie in handen krijgt, zodat je kennis kan omzetten naar meesterschap.

Je hebt een groot aantal bouwstenen en gereedschappen in de practitioner training verzameld en geordend.
Nu is het jouw tijd om het bouwwerk van je leven excellent vorm te geven. Vul je leven met een schat aan kennis en kunde.
Wil jij jezelf ontwikkelen tot Master van jouw communicatie en gedrag? In de NLP Master Practitioner training maak je die verdiepingsslag.
In de Practitioner training ben je je al bewust geworden van je overtuigingen en communicatie met anderen en jezelf.
De Master Practitioner leert je die bewustwording nog verder uit te diepen en te benutten.
Het is een training waarin meesterschap centraal staat. Meesterschap over jouw brein, jouw gedachten, jouw gedrag.
Meesterschap over de kennis van de practitioner en master practitioner. Meesterschap om je nieuwe vaardigheden eigen te maken.
Meesterschap over jouw leven.


[clear]


[one_third]
Verdieping… De master practitioner gaat dieper dan welk proces ook in je leven. Durf je?
[/one_third]
[two_third_last]

Verdieping… De master practitioner gaat dieper dan welk proces ook in je leven.
Durf je?


Wat is het?

De Master Practitioner is na de NLP Practitioner jouw vervolg en het tweede deel in je NLP Opleiding. Na de basisschool is dit de hogeschool van NLP. Maar wat is een Master Practitioner training? Of misschien is een betere vraag: wat is een NLP Master Practitioner? Vaak wordt de nadruk gelegd op het feit dat je in een Master Practitioner training meer modellen krijgt en meer technieken. Dat is natuurlijk een gegeven. Dat geeft aan dat je in een vervolgopleiding zit die verbreding van de leerstof garandeert. Maar het is tegelijkertijd ook de valkuil van veel opleidingen.

Meesterschap ligt niet alleen in het kennen van heel veel modellen, methoden en technieken. Meesterschap ligt in het kunnen toepassen van de modellen, methoden en technieken. Toepassen op een manier waarop je er niet meer over na hoeft te denken. Tegelijkertijd ligt meesterschap in de vaardigheid om op bewust niveau te kunnen analyseren wat je onbewust competent al toepast. Daar gaat de training over bij Bureau Personal Development: kennen en kunnen, intuïtief werken en logica, het ervaren van het proces en het zien van de geheimen erachter en het belangrijkste: doen, doen, doen.

In de Master training maken wij dit opnieuw duidelijk.

Wat houdt het in?

De NLP Master training is een ontwikkelingspad dat je verder helpt in je bewustwording over wie je bent en wat je kunt. Het is een opleiding van veertien dagen, verspreid over een periode van vier maanden waarin je ontdekt wat echt belangrijk is in jouw leven. Leer zien op basis van welke overtuigingen jij je wereldbeeld hebt opgebouwd en welke emoties door deze overtuigingen worden veroorzaakt. Leer je beperkende overtuigingen en emoties los kunt laten en plaats laat maken voor nieuwe succesvolle overtuigingen.

Je leert onder andere:
[custom_list style=”list-2″]

 • De architectuur van NLP
 • De basis van elke interventie, en hoe je makkelijk zelf nieuwe interventies en metaforen kunt creëren, door dit patroon aan te houden
 • De diepere neurologische verklaringen van hoe jouw brein werkt en hoe je het voor je kunt laten werken
 • Dieper op de waardeniveaus in te gaan en achter jouw belangrijkste waarden te komen.
 • Hoe jouw complexe equivalenties jouw leven bepalen
 • Jouw eigen handleiding herkennen, en indien gewenst te veranderen en delen
 • Je een langgekoesterde vaardigheid, binnen no time meester maken
 • De kracht van hypnose en communicatie met het onderbewuste
 • Andere mensen door enkele vragen naar de kern van de informatie en hun probleem te krijgen
 • Andere mensen handvaten te geven om verdere stappen te maken
 • Je leert leren

[/custom_list]


[/two_third_last]
[clear]

[one_third]
De Training
[/one_third]
[two_third_last]

De TrainingHoe ziet de training er uit?

Je weet natuurlijk vanuit de NLP Practitioner al hoe onze trainingen eruit zien. Dat naast jouw persoonlijke ontwikkeling het groepsproces centraal staat. Dat we een warme, welkome, home away from home, thuissfeer willen creëren zodat jij optimaal kunt leren. Je gaat mensen ontmoeten uit verschillende jaargangen. Je zult nieuwe en bekende gezichten zien en ontdekken hoe snel jij je kunt verbinden met gelijk gestemde en verschillende mensen. Jij gaat je vraagstellingen scherpstellen en daarmee jouw mede deelnemers uitnodigen om zichzelf onder de loep te nemen. Jij gaat op een diep niveau naar jezelf kijken en worden begeleid door je trainers naar de routekaart van jouw wereldmodel.

We dagen je uit om het geleerde direct in de praktijk toe te passen zowel binnen de oefening van de trainingen als in de weken daartussen. In vergelijking met de NLP Practitioner houdt dat in dat je mogelijk meer tijd naast de training met het materiaal bezig bent. We vragen een uitdagende maar super gave eindopdracht van je, als kroon op jouw werk. Dit proces zal je helpen alle theorie te verbinden, en jezelf en je mede deelnemers te laten zien hoe jij de skills toepast.

Wat is het resultaat van de training?

Met de kennis en vaardigheden die je leert in de master training, wordt je communicatie elegant en doelgericht. Gesprekken verlopen makkelijker omdat jij op verschillende lagen van communicatie tegelijk de connectie met de ander aan kan gaan. Hierdoor wordt het makkelijker voor je om samen met anderen tot gewenste resultaten te komen. In je relatie, werk en persoonlijk leven. Wanneer je iets tegenkomt dat je zou willen kunnen, een vaardigheid of een stuk kennis, dan kun jij je deze vaardigheden aanleren in een fractie van de tijd met je master vaardigheden deze vaardigheden.

De ontdekkingsreis van de masters brengt je naar een wondere wereld van ongekende mogelijkheden. Je leert hoe leren werkt. Letterlijk hoe het is om te leren leren. Zo kun je dan uitkiezen wat je wilt kunnen en dat in een mum van tijd ook leren. Een nieuwe taal, hoe je je ideale lichaamsgewicht bereikt en kan behouden of hoe je excellent kunt boogschieten… vul het zelf maar in. Als je weet HOE je kunt leren, kun je alles leren wat je wilt.

Ontdek 16 nieuwe denkfilters die je gedrag vorm geven en sturen. Zo krijg je inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen en hoe je beide optimaal kunt beïnvloeden. De stelligheid van je overtuigingen bepaalt de manier waarop je in de wereld verschijnt, wat je denkt voelt en doet. Welke overtuigingen heb jij over jezelf en je leefomgeving. Zie hoe overtuigingen conflicten maken en hoe je door dit te weten, conflicten op kunt lossen.

Jouw waardensysteem wordt scherp onder de loep genomen. Wanneer je uitvindt wat belangrijk voor je is, en belangrijker nog, waarom dat zo is kun je met je waarden jouw wereldbeeld vorm geven. Kom erachter dat andere mensen andere waarden hebben, welke dit zijn en hoe je, door dit te weten, je relaties kunt verdiepen en kunt intensiveren. Je bent in staat om letterlijk een waarde-VOL leven te creëren.
Dit en veel meer beheers je na de master training.


[/two_third_last][clear][one_third]
Persoonlijk én Professioneel
[/one_third]
[two_third_last]

Persoonlijk én Professioneel
Voor wie is de Master Practitioner?

In de Master practitioner training komen er deelnemers van alle jaargangen bij elkaar. Sommige mensen stromen, nadat ze de practitioner hebben afgerond direct door. Omdat ze in ‘the flow’ zitten. Omdat ze nog niet uitgeleerd zijn. Omdat ze behoefte hebben aan meer, en dit graag samen willen doen. Sommige mensen nemen eerst dat wat ze geleerd hebben in de practitioner, en willen dit verfijnen. Die wachten een ronde voordat ze doorstromen en gebruiken de tussentijd om hun skills te oefenen en toe te passen. Sommige mensen komen pas jaren later de vervolgtraining doen. Omdat ze dan klaar zijn voor de volgende stap. Of omdat ze NLP dagelijks nog steeds veel gebruiken en het toch begon te kriebelen. Of omdat ze ergens tegenaan lopen waar ze toch wat extras voor kunnen gebruiken. Er is geen 1 juiste manier om jouw NLP opleiding te doen; het is jouw persoonlijke proces.

Wel NLP, nog geen BPD? Zie een ander en nieuw perspectief!
Wat je NLP voorgeschiedenis ook is, de BPD Master Practitioner training kan voor jou de opleiding zijn waarbij de puzzelstukjes van je leven op een hele duidelijke manier in elkaar passen.
Ook mogen wij blij zijn met een steeds groter wordende toeloop van mensen die hun Practitioner training elders hebben gevolgd. Zij ontdekken dat BPD de hoge kwaliteit in training geeft die zij zoeken, zodat ze met veel vertrouwen de overstap naar ons maken.

Deze training is voor mensen die mateloos geboeid en enthousiast zijn om meer te leren over zichzelf, anderen en de wereld. Die bereid zijn dat wat ze al geleerd hebben mee te nemen, en hier op een diepere manier naar te kijken. Voor alle mensen die na de practitioner nog niet klaar of uitgeleerd zijn, en nieuwsgierig zijn naar meer. De deelnemers aan de Master opleiding, zijn zeer gemotiveerd en zoeken nu de uitdaging in het verdiepen van hun kennis. Begrip en vaardigheid op een dieper niveau. Het niveau van meesterschap. De opleiding tot NLP Master Practitioner zorgt voor deze essentiële groei van je vaardigheden.

Wat is de professionele meerwaarde van de training?

In jouw NLP Practitioner training heb je de basis gelegd voor: het vergroten van je keuzevrijheid; jouw persoonlijk management; en je communicatieve vaardigheden. In de Master Practitioner leer je de theorie niet alleen toepassen op jezelf maar nog meer ook op de mensen om je heen. Je leert hoe je meester wordt over jouw communicatie en gedragsverandering. De NLP Master Practitioner Opleiding geeft je inzicht in iedere vorm van het menselijk functioneren. Je wordt scherper in je vraagstellingen en maakt je communicatie zuiver. Je leert hoe je nog makkelijker kunt schuiven in jouw communicatie strategieën om optimaal met collega’s en klanten te kunnen communiceren. Door te kijken naar wat ze drijft, kun je anderen tegemoet komen op een diep waardeniveau zonder dat ze dit door hebben. Door de regels van iemands waarden te ontdekken, kun je de belangrijke waarden van de mensen om je heen vervullen op een manier die voor hen werkt.

Door NLP verder integreren in jouw leven kun je jezelf en anderen helpen. Of dit nu doet met anderen, bijvoorbeeld als leraar op een school, coach of manager in een team of dat je jouw eigen resultaten wilt verbeteren, de NLP Master Practitioner Opleiding is een belangrijke volgende stap op weg in jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.


[/two_third_last]
[clear]
[divider]

Wanneer

Elk voorjaar en najaar begint een nieuwe NLP Practitioner.
De eerstvolgende training begint op:

27 augustus 2021

Kijk voor de huidige data in de agenda.

Waar

Onze trainingen worden gegeven op onze vaste trainingslocatie in Zoetermeer.

Adres: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig

Investering

De training kost € 2.995,-
Dit is inclusief lunch, koffie/thee en alle benodigde trainingsmaterialen.

De trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Het is mogelijk in termijnen te betalen.

[clear]
PRAKTISCHE INFORMATIE EN VEELGESTELDE VRAGEN


Hoe lang duurt de training?

D De NLP Master Practitioner training duurt 14 dagen, verdeeld over 7 blokken van 2 dagen. De laatste 2 dagen zijn certificeringsdagen.


Waarom is de training verdeeld in blokken van 2 dagen?

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over 7 blokken, en niet aaneengesloten plaatsvinden is om je tijdens de training de ruimte te geven om de stof goed in je op te nemen en er gedurende de periode van 2 weken mee aan de slag te gaan en te oefenen. Op deze manier zul je echt direct ‘real life’ ervaring verkrijgen. Tijdens deze twee weken wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis van NLP bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.


Wat zijn de lestijden op een trainingsdag?

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur.
De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.


Hoeveel deelnemers zitten er in de training?

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meerdere coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Zeker nu met corona houden we de groepstallen laag. Het maximum aantal deelnemers is 21.


Waar is de training?

De training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is een zeer ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Waar kan ik parkeren?

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.


Wat zit er allemaal bij de training inbegrepen?

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de afgeschermde facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.


Zit er lunch inbegrepen bij de training?

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.


Wat als ik een allergie heb?

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.


Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen?

Deze training vraagt MBO werk en denkniveau. Om de NLP Master Practitioner te kunnen volgen, moet je de NLP Practitioner Training hebben doorlopen en afgerond. Heb jij jouw NLP Practitioner Training bij BPD gedaan, dan kan je direct doorstromen naar de master als je dit wilt. Heb jij jouw training bij een ander instituut gevolgd, dan kan het zijn dat we van te voren een gesprek met je aangaan, om te zorgen dat je zo goed mogelijk kan doorstromen binnen BPD.


Wat is de studiebelasting van de training?

Thuisstudie: ongeveer 3 uur per week met praktische toepassingen.


Krijg ik een certificaat?

Jazeker! Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!


Is het certificaat erkend?

BPD is een gerenommeerd opleidingsinstituut, verbonden aan de Nederlands Vereniging voor NLP (NVNLP). Dit betekend dat jouw NLP Certificaat NVNLP erkend is. Verder zijn wij verbonden aan verschillende grote internationale organisaties als META International, American Board of NLP (ABNLP), en the International NLP Trainers Association (INLPTA). Dit betekent dat een training bij BPD zowel nationaal als internationaal gecertificeerd wordt, met een certificaat dat door alle grote (internationale) organisaties wordt erkend.


Wat als ik een dag mis?

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.


Kan ik de training nogmaals doen?

Ja zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.


Hoe schrijf ik me in voor een training?

Inschrijven kan via de agenda, of via een mail naar office@bpdtraining.nl


Kan ik ook in termijnen betalen?

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl


Is de training vrijgesteld van BTW?

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW.


Mijn vraag staat er niet tussen?

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of mail naar info@bpdtraining.nl.