NLP Master Practitioner Training

Een training waarin je de blauwdruk van de magie in handen krijgt,
zodat je kennis kan omzetten naar meesterschap.
Je hebt een groot aantal bouwstenen en gereedschappen in de practitioner training verzameld en geordend.
Nu is het jouw tijd om het bouwwerk van je leven excellent vorm te geven. Vul je leven met een schat aan kennis en kunde.
Wil jij jezelf ontwikkelen tot Master van jouw communicatie en gedrag? In de NLP Master Practitioner training maak je die verdiepingsslag.
In de Practitioner training ben je je al bewust geworden van je overtuigingen en communicatie met anderen en jezelf.
De Master Practitioner leert je die bewustwording nog verder uit te diepen en te benutten.
Het is een training waarin meesterschap centraal staat. Meesterschap over jouw brein, jouw gedachten, jouw gedrag.
Meesterschap over de kennis van de practitioner en master practitioner. Meesterschap om je nieuwe vaardigheden eigen te maken.
Meesterschap over jouw leven.

Verdieping… De master practitioner gaat dieper
dan welk proces ook in je leven. Durf je?

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw reis, om jouw NLP kennis te verdiepen en te vergroten?

De Master Practitioner is na de NLP Practitioner jouw vervolg en het tweede deel in je NLP Opleiding. Na de basisschool is dit de hogeschool van NLP. Maar wat is een Master Practitioner training? Of misschien is een betere vraag: wat is een NLP Master Practitioner? Vaak wordt de nadruk gelegd op het feit dat je in een Master Practitioner training meer modellen krijgt en meer technieken. Dat is natuurlijk een gegeven. Dat geeft aan dat je in een vervolgopleiding zit die verbreding van de leerstof garandeert. Maar het is tegelijkertijd ook de valkuil van veel opleidingen.

Meesterschap ligt niet alleen in het kennen van heel veel modellen, methoden en technieken. Meesterschap ligt in het kunnen toepassen van de modellen, methoden en technieken. Toepassen op een manier waarop je er niet meer over na hoeft te denken. Tegelijkertijd ligt meesterschap in de vaardigheid om op bewust niveau te kunnen analyseren wat je onbewust competent al toepast. Daar gaat de training over bij Bureau Personal Development: kennen en kunnen, intuïtief werken en logica, het ervaren van het proces en het zien van de geheimen erachter en het belangrijkste: doen, doen, doen.

In de Master training maken wij dit opnieuw duidelijk.

De Training

Lees verder om een beeld te krijgen van hoe de training eruit ziet en wat je ermee kunt behalen.

Je weet natuurlijk vanuit de NLP Practitioner al hoe onze trainingen eruit zien. Dat naast jouw persoonlijke ontwikkeling het groepsproces centraal staat. Dat we een warme, welkome, home away from home, thuissfeer willen creëren zodat jij optimaal kunt leren. Je gaat mensen ontmoeten uit verschillende jaargangen. Je zult nieuwe en bekende gezichten zien en ontdekken hoe snel jij je kunt verbinden met gelijk gestemde en verschillende mensen. Jij gaat je vraagstellingen scherpstellen en daarmee jouw mede deelnemers uitnodigen om zichzelf onder de loep te nemen. Jij gaat op een diep niveau naar jezelf kijken en worden begeleid door je trainers naar de routekaart van jouw wereldmodel.

We dagen je uit om het geleerde direct in de praktijk toe te passen zowel binnen de oefening van de trainingen als in de weken daartussen. In vergelijking met de NLP Practitioner houdt dat in dat je mogelijk meer tijd naast de training met het materiaal bezig bent. We vragen een uitdagende maar super gave eindopdracht van je, als kroon op jouw werk. Dit proces zal je helpen alle theorie te verbinden, en jezelf en je mede deelnemers te laten zien hoe jij de skills toepast.

Persoonlijk én Professioneel

Of je de training nu met een persoonlijke insteek, met een zakelijke focus, of een combinatie van beide begint, NLP kan voor iedereen van toegevoegde waarde zijn.

In de Master practitioner training komen er deelnemers van alle jaargangen bij elkaar.
Sommige mensen stromen, nadat ze de practitioner hebben afgerond direct door. Omdat ze in ‘the flow’ zitten. Omdat ze nog niet uitgeleerd zijn. Omdat ze behoefte hebben aan meer, en dit graag samen willen doen.

Sommige mensen nemen eerst dat wat ze geleerd hebben in de practitioner, en willen dit verfijnen. Die wachten een ronde voordat ze doorstromen en gebruiken de tussentijd om hun skills te oefenen en toe te passen. Sommige mensen komen pas jaren later de vervolgtraining doen. Omdat ze dan klaar zijn voor de volgende stap. Of omdat ze NLP dagelijks nog steeds veel gebruiken en het toch begon te kriebelen. Of omdat ze ergens tegenaan lopen waar ze toch wat extras voor kunnen gebruiken.
Er is geen 1 juiste manier om jouw NLP opleiding te doen; het is jouw persoonlijke proces.

Wel NLP, nog geen BPD? Zie een ander en nieuw perspectief!
Wat je NLP voorgeschiedenis ook is, de BPD Master Practitioner training kan voor jou de opleiding zijn waarbij de puzzelstukjes van je leven op een hele duidelijke manier in elkaar passen. Ook mogen wij blij zijn met een steeds groter wordende toeloop van mensen die hun Practitioner training elders hebben gevolgd. Zij ontdekken dat BPD de hoge kwaliteit in training geeft die zij zoeken, zodat ze met veel vertrouwen de overstap naar ons maken.

Deze training is voor mensen die mateloos geboeid en enthousiast zijn om meer te leren over zichzelf, anderen en de wereld. Die bereid zijn dat wat ze al geleerd hebben mee te nemen, en hier op een diepere manier naar te kijken. Voor alle mensen die na de practitioner nog niet klaar of uitgeleerd zijn, en nieuwsgierig zijn naar meer. De deelnemers aan de Master opleiding, zijn zeer gemotiveerd en zoeken nu de uitdaging in het verdiepen van hun kennis. Begrip en vaardigheid op een dieper niveau. Het niveau van meesterschap. De opleiding tot NLP Master Practitioner zorgt voor deze essentiële groei van je vaardigheden.

Praktische informatie

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over de Master Practitioner Training.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Kijk bij onze uitgebreidere lijst met veelgestelde vragen
of neem contact met ons op en stel al je vragen.

De NLP Master Practitioner training duurt 14 dagen, verdeeld over 7 blokken van 2 dagen.

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over blokken van 2 dagen, en niet achtereenvolgend plaatsvinden is je tijdens de training de ruimte te geven om de stof goed in je op te nemen, en gedurende de periode van 2 weken ermee aan de slag te gaan en te oefenen, om zo echt direct ‘real life’ ervaring te verkrijgen. Tijdens deze twee weken wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis van Profiling bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meerdere coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Het maximum aantal deelnemers is 12.

De training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is ruimte, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de afgeschermde facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.

Deze training vraagt MBO werk en denkniveau. Om deel te nemen aan de NLP Master Practitioner dient eerst de NLP Practitioner met goed gevolg afgerond te worden. 

Thuisstudie: af en toe verplicht leesmateriaal ter voorbereiding van de training en de inzet om het materiaal excellent te beheersen door verschillende modellen te oefenen buiten de training om.

Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.

a zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of mail naar info@bpdtraining.nl.