.
.
.
.
.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder een aantal van de vragen die wij het meeste krijgen. Vind alle praktische informatie op een rijtje.
Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via: info@bpdtraining.nl.

[divider]

Algemeen


Waarom BPD?

Bureau Personal Development (BPD), het zit al in de naam, is dé plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook. BPD is gespecialiseerd in het optimaliseren van persoonlijke groei en effectieve ontwikkeling van mensen zowel privé als binnen organisaties.
Met meer dan 20 jaar ervaring in het geven van trainingen aan duizenden deelnemers, is BPD Training de organisatie voor jou, die jou kan helpen met wat je wilt bereiken. De trainingen van BPD hebben een sterke focus op persoonlijke transformatie: door aan te vullen op wie je al bent met behoud van wie je al bent en wat je al kunt. Lees hier meer over BPD en waarom dit hét opleidingsinstituut voor jou is.


Wie zijn de trainers?

Rob Kamps en Caroline Kamps zijn beide international gecertificeerd als Master Trainer of NLP, de hoogst mogelijke onderscheiding binnen de NLP wereld. Rob is zelfs lid van de NLP Leadership summit; een collectie van de meest prominente mensen uit de geschiedenis van NLP. Lees hier meer over Rob en Caroline.


Is het mogelijk kennis te maken met BPD?

In een training waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, is een klik met de trainers en de organisatie volgens ons van groot belang.
Een training volgen in NLP is heel persoonlijk en voor iedereen met een ander doel. Wij gaan graag met je ontdekken wat dat doel is, hoe je dit het makkelijkst kunt bereiken en natuurlijk ook of de klik er is.
Voordat jij jouw tijd, geld en jezelf gaat investeren om jouw zelfvertrouwen, je communicatie skills, je zelfbeeld en je daadkracht drastisch te gaan verbeteren, en om NLP echt aan boord te kunnen nemen, moet het ook goed voelen.
Veel mensen kiezen random een training en komen vaak ergens terecht waar het niet zo goed voelt.
Dat nemen wij volledig weg door van te voren 1 op 1 kennismakingsgesprekken aan te bieden met mensen die geïnteresseerd zijn in de training, en wat wij voor ze kunnen betekenen.
Dat is direct en persoonlijk en hiermee komt direct boven water wat je wilt leren en of wij dat ook kunnen garanderen.
Als je het leuk vind kunnen we een gesprek inplannen. Dit kan zowel live als digitaal, zodat ook als je even niet kunt reizen of het komt niet uit met de avondklok, we een sessie met elkaar kunnen plannen over zoom. Aan een gesprek zijn geen kosten verbonden en kunnen we vrijblijvend voor je inplannen om elkaar te leren kennen.
Wanneer je een afspraak wilt maken voor een gesprek, neem dan contact met ons op en dan plannen we graag een datum en tijd met je in.


Wat onderscheid BPD training?

[custom_list style=”list-2″]

  • Persoonlijk” is ons kernwoord.
  • Leer op een praktische, leuke manier hoe je nieuwe tools kunt inzetten en jouw eigen leven vorm te geven.
  • Onze trainingen zijn praktisch en effectief; je ziet direct resultaat.
  • De meest krachtige methodieken en technieken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Internationale en nationale ervaring voor organisaties en individuen.
  • Mogelijkheid om in te stromen op meerdere niveaus en door te kunnen groeien.
  • Kleine groepen zorgen voor een vertrouwde en persoonlijke ervaring.
  • De trainingen zijn meer dan alleen NLP, zodat jij de grootst mogelijke toolkit aangereikt krijgt.
  • De trainingen zijn wetenschappelijk onderlegd en bevatten de meest up to date informatie in het vakgebied. Gegeven door onze deskundige, professionele trainers met jarenlang ervaring in zowel theorie als praktijk.
  • Onze trainers staan voor je klaar, zowel binnen als buiten de training.

[/custom_list]
Lees hier meer


ONZE TRAININGEN


Waarom is de training verdeeld in blokken van 2 dagen?

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over meerdere blokken, en meestal niet achtereenvolgend plaatsvinden is om de deelnemers ruimte te geven om de stof op te nemen gedurende de tussenliggende periode. Om ermee aan de slag te gaan en te oefenen en om zo echt direct ‘real life’ ervaring te verkrijgen. Tijdens deze periode wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis en theorie bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.


Wat zijn de lestijden op een trainingsdag?

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.


Hoeveel deelnemers zitten er in de training?

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meer coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Zeker nu met corona houden we de groepstallen laag. Het maximum aantal deelnemers is 21. Voor Profiling Trainingen zijn de groepen nog kleiner en is het maximum aantal deelnemers 12.


Waar is de training?

De training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is ruimte, gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Waar kan ik parkeren?

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.


Wat zit er allemaal bij de training inbegrepen?

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de geheime facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.


Zit er lunch inbegrepen bij de training?

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.


Wat als ik een allergie heb?

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.


Krijg ik een certificaat?

Jazeker! Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!


Is het certificaat erkend?

BPD is een gerenommeerd opleidingsinstituut, verbonden aan de Nederlands Vereniging voor NLP (NVNLP). Dit betekend dat jouw NLP Certificaat NVNLP erkend is. Verder zijn wij verbonden aan verschillende grote international organisaties als META International, American Board of NLP (ABNLP), en the International NLP Trainers Association (INLPTA).
Dit betekent dat een training bij BPD zowel nationaal als internationaal gecertificeerd wordt, met een diploma dat door alle grote (internationale) organisaties wordt erkend.


Wat als ik een dag mis?

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.


Kan ik de training nogmaals doen?

Ja zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.


CORONA MAATREGELEN


Gaat de training wel door met de COVID maatregelen?

Na afstemming met de gemeente en de locatie mogen de trainingen op dit moment gelukkig doorgaan. We houden de maatregelen van het RIVM in acht, trainen met kleine groepen, houden 1,5 meter afstand, dragen in openbare ruimtes een mondkapje, en er staat overal antibacteriële handgel. We vragen deelnemers die klachten vertonen of positief getest te zijn om thuis te blijven (in ieder geval voor dat blok).
De ruimte waarin wij trainen heeft voldoende ruimte om de afstand te kunnen houden, zelfs tijdens oefeningen. We hebben voor sommige trainingen zelfs de mogelijkheid om het gedeeltelijk digitaal te doen. Lees hier verder voor meer informatie rondom de trainingen en Corona maatregelen, of als je verdere vragen hebt, mail ons: info@bpdtraining.nl


Wat moet ik doen als ik klachten vertoon of positief getest ben voor COVID?

Indien jij, of iemand in je huishouden klachten vertoont of positief is getest voor het COVID-virus, vragen we je thuis te blijven. Als je klachten niet al te ernstig zijn en je je verder goed voelt, kunnen we je via Zoom inloggen zodat je de trainingsdagen digitaal toch meekrijgt. In de vorige trainingen heeft dit goed gewerkt, en zo voelt het of je er toch bij kunt zijn! Als dit ook niet gaat, dan praten we je 1 op 1 bij voor het volgende blok, zodat je geen belangrijke informatie mist.


FINANCIEEL


Hoe schrijf ik me in voor een training?

Inschrijven kan via de agenda, of via een mail naar office@bpdtraining.nl


Kan ik ook in termijnen betalen?

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl


Is de training vrijgesteld van BTW?

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW.


Kan ik een NLP Training ook aftrekken als kosten voor de belastingdienst?

Aangezien BPD training een erkende onderwijsinstelling is betaald de belastingdienst mee aan de studie: de kosten die je maakt voor de training mag je aftrekken van je inkomsten. Dit levert je gemiddeld al snel 36-52% besparing op.