Veelgestelde vragen

Lees hieronder een aantal van de vragen die wij het meeste krijgen.

Algemeen

Bureau Personal Development (BPD), het zit al in de naam, is dé plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook. BPD is gespecialiseerd in het optimaliseren van persoonlijke groei en effectieve ontwikkeling van mensen zowel privé als binnen organisaties.
Met meer dan 20 jaar ervaring in het geven van trainingen aan duizenden deelnemers, is BPD Training de organisatie voor jou, die jou kan helpen met wat je wilt bereiken. De trainingen van BPD hebben een sterke focus op persoonlijke transformatie: door aan te vullen op wie je al bent met behoud van wie je al bent en wat je al kunt. Lees hier meer over BPD en waarom dit hét opleidingsinstituut voor jou is.

Rob Kamps en Caroline Kamps zijn beide international gecertificeerd als Master Trainer of NLP, de hoogst mogelijke onderscheiding binnen de NLP wereld. Rob is zelfs lid van de NLP Leadership summit; een collectie van de meest prominente mensen uit de geschiedenis van NLP. Lees hier meer over Rob en Caroline.

In een training waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, is een klik met de trainers en de organisatie volgens ons van groot belang.
Een training volgen in NLP is heel persoonlijk en voor iedereen met een ander doel. Wij gaan graag met je ontdekken wat dat doel is, hoe je dit het makkelijkst kunt bereiken en natuurlijk ook of de klik er is.
Voordat jij jouw tijd, geld en jezelf gaat investeren om jouw zelfvertrouwen, je communicatie skills, je zelfbeeld en je daadkracht drastisch te gaan verbeteren, en om NLP echt aan boord te kunnen nemen, moet het ook goed voelen.
Veel mensen kiezen random een training en komen vaak ergens terecht waar het niet zo goed voelt.
Dat nemen wij volledig weg door van te voren 1 op 1 kennismakingsgesprekken aan te bieden met mensen die geïnteresseerd zijn in de training, en wat wij voor ze kunnen betekenen.
Dat is direct en persoonlijk en hiermee komt direct boven water wat je wilt leren en of wij dat ook kunnen garanderen.
Als je het leuk vind kunnen we een gesprek inplannen. Dit kan zowel live als digitaal, zodat ook als je even niet kunt reizen of het komt niet uit met de avondklok, we een sessie met elkaar kunnen plannen over zoom. Aan een gesprek zijn geen kosten verbonden en kunnen we vrijblijvend voor je inplannen om elkaar te leren kennen.
Wanneer je een afspraak wilt maken voor een gesprek, neem dan contact met ons op en dan plannen we graag een datum en tijd met je in.

  • Persoonlijk” is ons kernwoord.
  • Leer op een praktische, leuke manier hoe je nieuwe tools kunt inzetten en jouw eigen leven vorm te geven.
  • Onze trainingen zijn praktisch en effectief; je ziet direct resultaat.
  • De meest krachtige methodieken en technieken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Internationale en nationale ervaring voor organisaties en individuen.
  • Mogelijkheid om in te stromen op meerdere niveaus en door te kunnen groeien.
  • Kleine groepen zorgen voor een vertrouwde en persoonlijke ervaring.
  • De trainingen zijn meer dan alleen NLP, zodat jij de grootst mogelijke toolkit aangereikt krijgt.
  • De trainingen zijn wetenschappelijk onderlegd en bevatten de meest up to date informatie in het vakgebied. Gegeven door onze deskundige, professionele trainers met jarenlang ervaring in zowel theorie als praktijk.
  • Onze trainers staan voor je klaar, zowel binnen als buiten de training.

Onze Trainingen

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over blokken van 2 dagen, en niet achtereenvolgend plaatsvinden is je tijdens de training de ruimte te geven om de stof goed in je op te nemen, en gedurende de periode van 2 weken ermee aan de slag te gaan en te oefenen, om zo echt direct ‘real life’ ervaring te verkrijgen. Tijdens deze twee weken wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis van Profiling bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meerdere coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Het maximum aantal deelnemers is 21. Voor de profiling trainingen zijn de groepen nog kleiner en is het maximum aantal deelnemers 12. 

De training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is ruimte, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de afgeschermde facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.

Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!

BPD is een gerenommeerd opleidingsinstituut, verbonden aan de Nederlands Vereniging voor NLP (NVNLP). Dit betekend dat jouw NLP Certificaat NVNLP erkend is. Verder zijn wij verbonden aan verschillende grote international organisaties als META International, American Board of NLP (ABNLP), en the International NLP Trainers Association (INLPTA).
Dit betekent dat een training bij BPD zowel nationaal als internationaal gecertificeerd wordt, met een diploma dat door alle grote (internationale) organisaties wordt erkend.

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.

a zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.

Financieel

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of mail naar info@bpdtraining.nl.