Onze Trainingen

Een spelend brein is een lerend brein
Kijk hieronder voor de verschillende trainingen die wij aanbieden, wat het inhoudt, en wat de eerste stap is in jouw leertraject

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)

Leer effectief communiceren, doelen stellen en effectief te transformeren in een NLP training. Een ontzettend krachtige methode waarbij je kijkt naar je neurologie – hoe zit je brein in elkaar, en hoe werkt dat? – naar je taal – hoe geef je jouw wereld vorm en communiceer je met anderen – en leer je ongewenste patronen te programmeren en ongewenst gedrag te veranderen, zodat je jouw doelen kan behalen. De meest complete informatie om een persoonlijk verandertraject in te gaan, wat een life-changing ervaring teweeg zal brengen. Leer kennen wie je echt bent, en jou te zijn zoals je bent op je beste momenten.

Analytic Profiling

Een baanbrekende en wetenschappelijk onderbouwde tak van persoonlijke ontwikkeling waar scherpe observaties centraal staat. Leer zien in 1/100 van een seconde wat er echt in iemand omgaat. Leer emoties te lezen en te herkennen bij jezelf en anderen, zodat je die kan gaan sturen. Leer in een oogopslag de diepe structuur van iemands persoonlijkheid te ontwaren, waardoor je optimaal kunt communiceren en de meest accurate informatie naar boven kunt halen.

Analytic Profiling is nog relatief nieuw, maar een van de meest doeltreffende methodes om zonder woorden een wereld van informatie te vergaren.

Dynamic Value Systems (DVS)

Jouw waardesystemen sturen dat wat belangrijk voor je is, en bepalen daarmee voor een groot gedeelte de richting van je leven. Leer een bijzonder uitgebreid, en lang onderzochte methode begrijpen waarmee je deze waardesystemen binnen no time naar boven kunt halen. Om je letterlijk te ondersteunen een zo WAARDEvol mogelijk leven te leiden.

Door te kijken naar de ontwikkeling zowel in jezelf, als bij anderen, als op globaal niveau, ga je een dieptestructuur ontdekken die je tot nu toe nog nooit hebt ontwaard. Die structuur gaat je helpen om te groeien vanuit jouw belangrijkste waarden, zodat je de meest complete versie van jou kunt worden.