test pagina – afblijvenNLP PRACTITIONER TRAINING

Een levensveranderende reis.
Wie ben jij, waar ga je over,
en wat heb je nodig? Ben jij
nieuwsgierig naar hoe wij jou
kunnen helpen om achter de
antwoorden op die vragen te
komen? Door te kijken naar
jouw gedachten, jouw emoties
en jouw gedragspatronen, kijken
we naar hoe jij jouw wereld hebt
gebouwd. En door deze patronen
te verbreken zullen we zien hoe
jij je wereld vanaf nu
ongelimiteerd kan vormgeven.

NLP PRACTITIONERS TRAINING

Een training waarin je de meest krachtige communicatie gereedschappen toegereikt krijgt om op een effectieve en flexibele manier je doelen te realiseren en je dagelijks leven vorm te geven.

PRAKTISCHE INFORMATIE EN VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de training?

De NLP Practitioner training duurt 13 dagen, verdeeld over 6 blokken van 2 dagen en 1 certificeringsdag.

Waarom is de training verdeeld in blokken van 2 dagen?

De reden waarom de trainingen van BPD verdeeld zijn over 6 blokken, en niet achtereenvolgend plaatsvinden is je tijdens de training de ruimte te geven om de stof goed in je op te nemen, en gedurende de periode van 2 weken ermee aan de slag te gaan en te oefenen, om zo echt direct ‘real life’ ervaring te verkrijgen. Tijdens deze twee weken wordt je begeleid o.a. op Facebook en kun je alle vragen stellen als je ergens tegenaan loopt, en ervaringen delen met andere deelnemers. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat de deelnemers aan het eind van de training niet alleen de kennis van NLP bezitten, maar ook in staat zijn dit vakkundig uit te voeren.

Wat zijn de lestijden op een trainingsdag?

De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur.
De deuren zijn open voor binnenkomst vanaf 9.00.

Hoeveel deelnemers zitten er in de training?

We houden de trainingsgroepen klein zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt gedurende het proces. Afhankelijk van de groepsgrootte lopen er ook meerdere coaches mee, zodat iedereen genoeg begeleiding heeft. Ook zorgt een kleine groep voor een meer verbonden sfeer. Zeker nu met corona houden we de groepstallen laag. Het maximum aantal deelnemers is 21.

Waar is de training?

e training vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. Het adres is: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer. Er is ruimte, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Waar kan ik parkeren?

Bij Het Wapen van Zoetermeer is meer dan genoeg ruimte om te parkeren.

Wat zit er allemaal bij de training inbegrepen?

De training wordt volledig verzorgd. De training is inclusief uitgebreide trainingsmanual, en toegang tot de geheime facebookgroep met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen en begeleiding gedurende het hele traject. Je ontvangt een international erkend certificaat. Tijdens de trainingsdagen krijg je een lunch van luxe broodjes en onbeperkt koffie en thee aangeboden.

Zit er lunch inbegrepen bij de training?

De lunch wordt door ons verzorgd. Ook staat er gedurende de hele dag koffie, thee en water klaar.

Wat als ik een allergie heb?

Indien je een allergie, voedselintolerantie of een speciaal dieet hebt kun je dit van te voren doorgeven en houden we daar rekening mee. Voor aanvang van de training zullen we dit ook nog aan je vragen.

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen?

Deze training vraagt MBO werk en denkniveau.
Voor de NLP Practitioner is geen vooropleiding vereist.

Wat is de studiebelasting van de training?

Thuisstudie: op een speelse manier het materiaal in praktijk brengen.

Krijg ik een certificaat?

Jazeker! Bij het succesvol afronden van al onze opleidingen krijg je een erkend certificaat!

Is het certificaat erkend?

BPD is een gerenommeerd opleidingsinstituut, verbonden aan de Nederlands Vereniging voor NLP (NVNLP). Dit betekend dat jouw NLP Certificaat NVNLP erkend is. Verder zijn wij verbonden aan verschillende grote international organisaties als META International, American Board of NLP (ABNLP), en the International NLP Trainers Association (INLPTA). Dit betekent dat een training bij BPD zowel nationaal als internationaal gecertificeerd wordt, met een diploma dat door alle grote (internationale) organisaties wordt erkend.

Wat als ik een dag mis?

Het kan gebeuren dat je een dag van de training moet missen. We zien vaker dan eens dat deelnemers dagen moeten missen, er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen, een afspraak die niet te verplaatsen is, een vakantie die al vaststaat, of simpelweg omdat je ziek wordt. Dit is geen enkel probleem. In sommige gevallen is er de mogelijkheid om op de dag zelf digitaal aan te haken, en zo toch de lesstof mee te krijgen. Indien dit niet gaat, vinden we een moment om je via een privé sessie helemaal up to speed te brengen met de gemiste informatie, zodat je het volgende blok gewoon weer in kunt stromen en mee kunt komen.

Kan ik de training nogmaals doen?

Ja zeker, omdat de training altijd veranderd, door nieuwe inzichten en voortschrijdend wetenschappelijke onderzoeken, en omdat mensen soms de training zo leuk vinden dat ze nog eens willen komen, of omdat ze na grote veranderingen in hun leven behoefte voelen om hun NLP skills op te frissen doet BPD de belofte dat je de training altijd nog een keer kan komen doen, helemaal gratis. Dit betekent dat je alleen de kostprijs voor de locatie betaald.

Hoe schrijf ik me in voor een training?

Inschrijven kan via de agenda, of via een mail naar office@bpdtraining.nl

Kan ik ook in termijnen betalen?

Omdat we voor iedereen de training zo haalbaar mogelijk willen maken, is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. We willen hierbij graag met jou meedenken, we stemmen dan samen af wat het beste bij je past. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden: info@bpdtraining.nl

Is de training vrijgesteld van BTW?

Aangezien de trainingen vallen onder het CRKBO zijn ze vrijgesteld van BTW.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of mail naar info@bpdtraining.nl.