test 2Over ons

“Een spelend mens
is een lerend mens”.
Leer de juiste tools
te gebruiken om
spelenderwijs grote
veranderingen te
bewerkstelligen.

Over BPD

BPD Training: de sterkste schakel voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Bureau Personal Development (BPD), het zit al in de naam, is dé plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook. BPD is gespecialiseerd in het optimaliseren van persoonlijke groei en effectieve ontwikkeling van mensen zowel privé als binnen organisaties.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het geven van trainingen aan duizenden deelnemers, is BPD Training de organisatie voor jou, die jou kan helpen met wat je wilt bereiken. De trainingen van BPD hebben een sterke focus op persoonlijke transformatie: door aan te vullen op wie je al bent met behoud van wie je al bent en wat je al kunt.
Trainingen

Trainingen


Onze trainingen zijn een combinatie van attitude, kennis en vaardigheid. We integreren werkende methodes en technieken op een manier die leuk en natuurlijk aanvoelt. Onze professionele trainers leren jou, door het aanreiken van nieuwe tools, om zelf deze tools te kunnen gebruiken om jouw eigen leven vorm te geven. Wij gaan het niet voor je doen, we leren je hoe je dit zelf kan doen! Dit leidt tot inzicht en groei voor de deelnemers, gecombineerd met direct inzetbare tools; het is praktisch en effectief. Kernwoorden van onze trainingen: humor, met respect, puur, persoonlijk en de combinatie van bewust en onbewust leren;

Wat voor trainingen geven we?

BPD biedt de meest krachtige methodieken en technieken aan op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling zoals:

  • Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)
  • Dynamic Value Systems (DVS)
  • Analytic Profiling (AP)
  • Persoonlijke en relatie coaching
  • PTSS en traumaverwerking
  • Onbewuste Denkprocessen (Hypnose en Perceptie)


Inhoud en doelstelling

Inhoud en doelstelling
Hoe ziet de training er uit?

Deze NLP Practitioner training biedt jou de mogelijkheid om te ervaren hoe wij zorgen voor een betrokken, deskundige leeromgeving, waar de nadruk ligt op plezier en persoonlijke groei. Plezier, omdat je daarmee beter, sneller en effectiever leert, onthoudt en resultaat behaalt. In een prettige leeromgeving, Het Wapen van Zoetermeer, komen we om de twee weken bij elkaar om inzichten en informatie met je te delen. We leggen je de theorie van NLP uit en geven je veel gelegenheid om dat gedurende de training uit te proberen. In de periode tussen de trainingsblokken in ga jij aan de slag om te zien hoe je de dingen die je hebt geleerd direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Iedere dag van de training mixen we de informatie die je al hebt met nieuwe informatie zodat we het natuurlijk leerproces van je brein, namelijk informatie aan elkaar verbinden, optimaal benutten.


Wat is het resultaat van de training?

Je bent in staat om jezelf in de meeste gevallen in een gewenste emotionele stemming te brengen. Je kunt zelfverzekerdheid en motivatie oproepen wanneer je wilt. Je doorziet snel het gedrag van andere mensen en kan hier soepel op reageren. Je kunt uit iemand’s communicatie aflezen hoe ze in elkaar zitten zodat je je eigen communicatie kunt inzetten om betere resultaten te krijgen. Je hebt duidelijke doelen voor je toekomst, inclusief een route om er te komen en de stappen die daar naar leiden. Kortom je hebt een behoorlijk deel van je leven in je eigen beheer gekregen.

Informatie voor je werkgever

Informatie voor je werkgever
Waardevolle investering voor organisaties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras et elit non ex ultricies aliquam. Nunc eleifend odio blandit, varius leo non, lobortis nisi. Donec condimentum ex in justo pulvinar, non tempus nulla semper. Praesent id faucibus ipsum. Vivamus tempus ultricies arcu, in fermentum purus ornare at. Aenean in facilisis nibh. Donec ac sem in urna tincidunt mattis vel et lorem. Vestibulum tincidunt imperdiet luctus. Phasellus suscipit bibendum auctor. Vestibulum a condimentum risus, pulvinar consequat dolor.


Wat is de professionele meerwaarde van de training?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras et elit non ex ultricies aliquam. Nunc eleifend odio blandit, varius leo non, lobortis nisi. Donec condimentum ex in justo pulvinar, non tempus nulla semper. Praesent id faucibus ipsum. Vivamus tempus ultricies arcu, in fermentum purus ornare at. Aenean in facilisis nibh. Donec ac sem in urna tincidunt mattis vel et lorem. Vestibulum tincidunt imperdiet luctus. Phasellus suscipit bibendum auctor. Vestibulum a condimentum risus, pulvinar consequat dolor.


Wanneer

Elk voorjaar en najaar begint een nieuwe NLP Practitioner.
De eerstvolgende training begint op:

3 september 2021

Kijk voor de huidige data in de agenda.

Waar

Onze trainingen worden gegeven op onze vaste trainingslocatie in Zoetermeer.

De NLP Practitioner Training vindt plaats in het Wapen van Zoetermeer.

Investering

De training kost € 2.895,-

Dit is inclusief lunch, koffie/thee en alle benodigde trainingsmaterialen.

De trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Praktische informatie

De NLP Practitioner training duurt 13 dagen, verdeeld over 6 blokken van 2 dagen en 1 certificeringsdag.
Deze training vraagt MBO werk en denkniveau.
Voor de NLP Practitioner is geen vooropleiding vereist.
De trainingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur.
Thuisstudie: op een speelse manier het materiaal in praktijk brengen.
Maximum aantal deelnemers: 21.
Onze trainingslocatie is in Zoetermeer. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het station Zoetermeer is slechts op enkele minuten loopafstand.
Kosten: € 2.895,-. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Vraag naar de voorwaarden.
De Practitioner training is incl. NVNLP erkend certificaat (geschikt voor doorstroming naar bijvoorbeeld een trainersopleiding),
Uitgebreide handleiding
Toegang tot de online Practitioner groep op Facebook met daarop praktische NLP-tips, filmpjes en ervaringen.
De certificatie van BPD volgt de grote Internationale NLP Leiders: Meta-International, INLPTA en The American Board of NLP. Je ontvangt dus 3 internationale certificaten.
Tijdens de trainingsdagen krijg je een zeer uitgebreide buffetlunch en onbeperkt koffie en thee aangeboden.
Kijk voor beschikbare data in onze agenda.
Kijk hier om te zien wat voorgaande deelnemers te zeggen hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor de NLP Practitioner training kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Je kunt ook rechtstreeks inschrijven door een mail te sturen naar info@bpdtraining.nl.
Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze training of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Informatie voor je werkgever

Lees de algemene voorwaarden