Refresh & Renew

Wij hebben ontdekt dat er bij veel van onze studenten behoefte is om verder te leren met NLP. Specifieker gezegd, NLP op de BPD manier, met gelijkgestemde mensen verder te groeien. Komend seizoen maken wij de start om deze wens in vervulling te laten gaan. Onder de naam BPD Academy zullen wij eens per half jaar een tweedaagse workshop verzorgen die alles in zich heeft wat je van BPD gewend bent. Je kunt je studiegenoten opnieuw zien in een vertrouwde omgeving en nieuwe contacten opdoen. Je tijdsinvestering per keer is minimaal en je leeropbrengst maximaal.

BPD Academy

Onder de vlag van de BPD Academy zullen we je een breed spectrum bieden aan NLP gerelateerde onderwerpen die voortbouwen en verdiepen op je bestaande kennis en skills. Een unieke gelegenheid om je vaardigheden weer op te poetsen en de nieuwste technieken en methoden aan boord te nemen.

Refresh en Renew, twee woorden die precies aangeven wat de betekenis van de eerste BPD Academy inhoudt. We hebben dit keer gekozen voor een aantal thema’s die we in twee dagen behandelen. Dit doen we door theorie en praktijk met elkaar te verbinden zoals je dat van ons gewend bent. We gaan je kennis over de onderwerpen opfrissen en verdiepen zodat je NLP vaardigheden nog scherper worden.

Meesterlijk ankeren

Iedere NLP Practitioner heeft geleerd wat ankeren is in zijn of haar NLP Practitioner training. De hamvraag is: gebruik je dit ook bewust? Hoe goed ben jij in het onbewust gebruik van ankers? Hoe vaak zet je bewust visuele en auditieve ankers in om positief te beïnvloeden? Of beperk jij jouw anker skills tot het gebruiken in interventies?

In deze Refresh & Renew gaan we diep in op de minder gebruikte anker kanalen (auditief en visueel) en leer je hoe je deze op subtiele wijze kunt gebruiken. Je leert ook hoe je deze voor jezelf in kunt zetten om de meest uiteenlopende zaken in je leven te vereenvoudigen.

Stairway to heaven (voorbij identiteit)

Led Zeppelin wist het al, er is een stairway to heaven. Leer hoe je de treden van deze trap kunt beklimmen. In een intense oefening die door Rob ooit werd benoemd als “Logical Levels – Beyond Identity” ga je onderzoeken wat er voorbij het logische niveau van identiteit ligt. Je krijgt inzicht in verschillende perspectieven van het bewuste en het onbewuste “zelfconcept” en je gaat een verbinding maken tussen de perceptuele posities en de logische niveaus. Je gaat naar jezelf kijken tot op spiritueel en universeel niveau en leert een scheiding maken tussen identiteitsbeeld en imago.

Praktische informatie

  • De NLP Refresh & Renew dagen duren van 9.30 tot 17.00 uur en een blok bevat 2 dagen.
  • Onze trainingslocatie is in Zoetermeer. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het station Zoetermeer is slechts op enkele minuten loopafstand.
  • Kosten: € 495,- , inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch.
  • Kijk voor beschikbare data in onze agenda.

Aanmelden

Aanmelden voor de training Refresh & Renew kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Je kunt ook rechtstreeks inschrijven door een mail te sturen naar info@bpdtraining.nl. Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze training of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.