ErvaringenErvaringen

Lorem ipsum dolor sit
amet, consectetur adipiscing
elit. Pellentesque bibendum
erat nec pulvinar faucibus.
Lorem ipsum dolor sit
amet, consectetur adipiscing
elit. Pellentesque bibendum
erat nec pulvinar faucibus.Wat zeggen mensen over ons

Testimonials

Sluit je aan bij de vele mensen die het vertrouwen hebben gelegd in onze trainingen en onze coaching. Hieronder staan stukjes tekst die enkele van onze relatie hebben gedeeld. Wellicht vind je het leuk om er een aantal te lezen:


  profielfoto Hans


   

  Op aanraden van een vriendin had ik mezelf opgegeven bij BPD voor het volgen van de training “NLP-practitioner”. Ik wist eigenlijk niet goed waar ik aan begon, NLP was een totaal onbekend terrein voor me. Ik wist er eerlijk gezegd niks vanaf. Wat ik wel wist, was dat ik al enkele jaren met mezelf in de knoop zat. En toen was daar Rob Kamps, en later Caroline. Rob en Caroline nemen je mee op een fantastische reis door je leven, met soms verdriet, vaak plezier en met enthousiasme en professionele kennis waardoor ik Inzicht heb gekregen. Inzicht met een hoofdletter. Inzicht in mijn leven en in mezelf. En na het krijgen van dat Inzicht, wat kan ik daar mee? Heel simpel, slechts 1 woord, “lifechanging”.

  - Hans van Moergastel


  profielfoto Danielle


   

  Rob en Caroline zijn experts in hun vak en brengen de materie op toegankelijke wijze, met humor en intelligentie over. Je merkt dat zij met passie, plezier en liefde hun kennis willen delen en anderen graag helpen. Ook tijdens de trainingen bieden Rob en Caroline maatwerk. Ik kampte al 3 jaar met paniekaanvallen, heb meerdere psychologen bezocht en EMDR gedaan, maar niets heeft écht geholpen. Tijdens de training kreeg ik inzicht in mijn trauma’s. En, na afloop van een trainingsdag hielp Rob mij, met een vrij eenvoudige oefening, van mijn angst af. Ik was sceptisch of het zou werken; het leek wel tovenarij! Niets was minder waar, het werkte! Ik vind het fantastisch dat ik nu zelf over tools beschik waarmee ik mijn angsten en obstakels kan overwinnen én mijn eigen doelen kan bepalen en halen. Ik heb de regie over mijn leven terug! Blij met mijn keuze voor BPD! 

  - Danielle


  profielfoto Anneke


   

  Mijn ervaring met de opleidingen bij Rob en Caroline waren life changing. Met professionaliteit en humor leiden ze je door de unieke leerstof. De dagen vliegen voorbij en je vormt een hecht team met je mede cursisten door de oefeningen en eventuele emoties die los komen. Er ging een wereld voor me open betreffende vraag technieken en herkennen van verschillende typen mens en hoe te verbinden. Ik ben trots op mijn diploma’s en geef de practitioners en master practitioner training 10 van de 10 sterren.

  - Anneke


  profielfoto jesper


   

  De training van Rob en Caroline heb ik als life-changing ervaren. De manier waarop zij een groep creëren en weten te hechten en constant weten te boeien is iets wat ik zelf nog nooit heb meegemaakt.
  Na het verlies van mijn moeder ben ik in een neerwaartse spiraal terecht gekomen waar ik niet uit wist te komen. Door de Practitioner training heb ik de andere kant van de medaille gezien en heb ik mijzelf in de tegengestelde richting geduwd, de positieve spiraal! Als kers op de taart heb ik mijn levenslange bloedprik-fobie in slechts 30 minuten overwonnen door een zeer intense maar geweldige sessie met Rob.
  Rob en Caroline zijn geweldige mensen waar niets teveel gevraagd is. Zowel tijdens de sessie als daarbuiten kun je altijd met vragen terecht. Chapeau!

  - Jesper


  profielfoto Joke


   


  Mijn opleiding bij BPD heb ik ervaren als een geweldig spel.
  Een spel als een ontdekkingsreis, waarin ik zoveel over mezelf leerde, en evenveel over de wereld om mij heen en mijn eigen plek daarin.
  Rob is daarbij zowel een reisleider als een metgezel.
  De mensen in de groep worden je beste maatjes, en met sommigen ontstaat er een hechte band.
  Kortom, ik zou het iedereen aanraden: gun jezelf deze belevenis!
  Ik had het nooit willen missen.

  - Joke Idema