NLP Experience

Ben jij nieuwsgierig naar wat NLP voor jou kan betekenen? Ontdek het in de NLP Experience. In één dag nemen we je mee door de belangrijkste uitgangspunten van NLP. Je krijgt tools aangereikt die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse leven. Zowel zakelijk als privé zorgt NLP voor betere communicatie met anderen en het effectiever bereiken van je doelen.

Tijdens de NLP Experience leer je onder andere:

 • Te herkennen hoe je communiceert en handelt in je dagelijkse leven. Wat gaat hierin goed en hoe kun je dit verder uitbouwen? Wat zou beter kunnen en hoe maak je dat waar?
 • Inzicht te krijgen in jouw onbewuste patronen. Veel dingen in het leven doen we op de ‘automatische piloot’. Met NLP krijg je inzicht in dit onbewuste gedrag en dat biedt je de mogelijkheid om effectiever te kunnen worden op alle vlakken.
 • Jezelf beter kennen. Wat zijn jouw persoonlijke krachten en mogelijkheden? Met die eigenschappen kun je leren het beste uit de omstandigheden te halen en nieuwe omstandigheden te creëren voor jezelf en de mensen in je omgeving.
 • Een nieuwe manier van denken. Hoe maak je gewenst gedrag onbewust en automatisch? Dit bespaart energie, creëert rust in je hoofd en maakt het bereiken van je doelen gemakkelijker.
  Zelf ervaren hoe NLP voor jou werkt?
  Schrijf je vandaag nog in voor deze dynamische training die jou een dag lang zal inspireren.

Praktische informatie

 • De NLP Experience duurt één dag van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Onze trainingslocatie is in Zoetermeer. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het station Zoetermeer is slechts op enkele minuten loopafstand.
 • Kosten: normaal € 195,- p.p.
  Er is nu een speciale actie prijs voor deze bijzondere dag van € 62,50 pp. (vermeld bij aanmelding de code: nlpexactie).
 • Inclusief lunch en onbeperkt koffie en thee.

Kijk voor beschikbare data in onze agenda.
Kijk hier om te zien wat voorgaande deelnemers te zeggen hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor de NLP Experience kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze workshop of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.