Masterclass Kerntransformatie

Dit is de complete training Kerntransformatie. 2 volle dagen NLP voor mensen die echt aan zichzelf durven te werken. Leer de Kerntransformatie zoals deze is oorspronkelijk is ontwikkeld door Connirae Andreas.

In de MasterClass word je uitgenodigd je gedragingen, gevoelens en reacties die je het minst aanstaan te benoemen en met behulp hiervan een opmerkelijke ontdekkingsreis te ondernemen, tot in de diepste lagen van je persoonlijkheid. Deze reis heet het Kerntransformatie proces.

Tijdens deze training krijg je drie krachtige persoonlijke transformatie methoden tot je beschikking die je leven zullen verrijken:

  • Core Transformation
  • Aligning Perceptual positions (deze baanbrekende methode is niet in het Kerntransformatieboek beschreven)
  • Parental Timeline Reimprinting

Deze training is speciaal ontworpen om je als mens verder te helpen groeien. Hoewel ongelooflijk effectief voor het oplossen van blokkades, gaat deze methode veel verder dan het aanpakken van problemen alleen. Iedereen die de Kerntransformatie heeft gedaan en geleerd geeft aan dat ze tot in de kern van hun wezen zijn gegaan. Zij hebben een niveau bereikt dat ze nooit eerder hebben ervaren.

Je leert in deze training zeer krachtige methoden die zowel zachtaardig zijn in proces als ongelooflijk positief om te ervaren. De kerntransformatie staat bekend om zijn diepgaande en langdurige werking. Dit is een training voor mensen die NLP minimaal op practitioner niveau kennen.

De Kerntransformatie staat bekend om zijn diepgaande en langdurige werking. Bij het toepassen van de methodieken is gebruik van unieke taalpatronen, rapport, kalibratie en de door het subject gebruikte symboliek van groot belang voor het succes van de interventie. Daardoor is dit een training voor mensen die NLP minimaal op practitioner niveau beheersen.

Natuurlijk wil je deze training bijwonen en jezelf (opnieuw) onderdompelen in twee dagen persoonlijke ontwikkeling. Zorg er dan voor dat je snel inschrijft. Vanwege de diepgang van de training is het aantal plaatsen beperkt. De trainingen van BPD worden gekenmerkt door persoonlijke aandacht van Rob Kamps. Voor deze training geldt dat in het bijzonder.

We kijken met elkaar naar vier specifieke gebieden om aan te werken:

  • Emotionele blokkades
  • Gewoonten en andere gedragspatronen
  • Relatie kwesties
  • Zelfbeeld en zelfontplooiing

Algemene gegevens van de Masterclass Kerntransformatie

De MasterClass Kerntransformatie duurt 1 blok van 3 dagen. Kijk voor beschikbare data in de agenda. De dagen duren van 9.30 tot 17.30 uur en worden gegeven op onze trainingslocatie in Zoetermeer. De deelname kosten bedragen 595,- euro. Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen. Deelname is inclusief een uitgebreide manuaal, lunch en onbeperkt koffie en thee. Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die met mensen werkt en wanneer je professioneel of persoonlijk een grote voorsprong wilt hebben in je communicatie. Kijk hier om te zien wat voorgaande deelnemers te zeggen hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor de Masterclass Kerntransformatie kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Je kunt ook rechtstreeks inschrijven door een mail te sturen naar info@bpdtraining.nl. Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze training of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.