Masterclass Ericksonaanse Hypnose

Jij hebt al ervaring met hypnose omdat je getraind hebt bij BPD. Of niet? In beide gevallen is de Masterclass Ericksoniaanse hypnose een goede training voor jou. Of je nu professioneel met mensen werkt als coach of therapeut, of deze vaardigheid alleen voor jezelf, vrienden en familie wilt gebruiken, deze training leert je wat hypnose is en hoe het werkt. Je leert de beinvloedende taal van hypnose en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Deze training levert je tools op die hun kracht al honderden jaren hebben bewezen.

Leer alles over:

  • Trance inducties
  • Zelfhypnose
  • Onbewuste communicatie

Algemene gegevens van de Masterclass Ericksoniaanse Hypnose

De Masterclass Ericksoniaanse Hypnose is over 1 blok van 3 dagen. Kijk voor beschikbare data in de agenda. De dagen duren van 9.30 tot 17.30 uur en worden gegeven op onze trainingslocatie in Zoetermeer. De deelname kosten bedragen 595,- euro. Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen. Deelname is inclusief een uitgebreide manual, lunch en onbeperkt koffie en thee. Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die met mensen werkt en wanneer je professioneel of persoonlijk een grote voorsprong wilt hebben in je communicatie. Kijk hier om te zien wat voorgaande deelnemers te zeggen hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor de Masterclass Ericksoniaanse Hypnose kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Je kunt ook rechtstreeks inschrijven door een mail te sturen naar info@bpdtraining.nl. Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze training of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.