Masterclass Clean Language

Ben jij coach of therapeut? Of werk je misschien als vertrouwenspersoon, als manager, dienstverlener, hulpverlener? Kortom wanneer jij met mensen werkt, dan is clean language een perfect systeem om in je toolbox te hebben.

Clean language is een vragenset die je leert om zuiver te interviewen. We noemen dit zuiver omdat dit systeem voorkomt dat de interviewer ongewild zijn eigen denkbeelden, suggesties en aannames inbrengt in de gedachteprocessen van de client/subject.

Clean language leert je om je vragen zo te stellen dat de ander wordt gestimuleerd om zelfreflectie te ontwikkelen, nieuwe ideeën op te starten, aha belevenissen te krijgen en bewustwording te ervaren. Clean language betekent natuurlijk niet dat je niet beïnvloedt, iedere interactie met een ander beïnvloed de ander, altijd. Niet beïnvloeden is onmogelijk. Intermenselijk contact en taal zouden niet veel nut hebben als het geen effect zou hebben. Juist door de mogelijkheid om zuiver met mensen te communiceren nodig je ze uit om in hun eigen denkwereld veranderingen op te starten die ze zelf bedenken en nodig hebben. Het proces van clean language is voor je gesprekspartner dus zuiver en zorgt voor een unieke persoonlijke ervaring. Er zijn meer systemen die mensen helpen om tot inzicht en verandering te komen maar weinig systemen doen dit zo zuiver als clean language.

Twee dagen om clean language te leren en integreren in al haar facetten is een utopie. Maar het is wel een excellent begin om een krachtige techniek aan je skillset toe te voegen welke je direct in de praktijk kunt gebruiken.

Algemene gegevens van de Masterclass Clean Language

De MasterClass Clean Language duurt 3 dagen. Kijk voor beschikbare data in de agenda. De training duurt van 9.30 tot 17.30 uur en wordt gegeven op onze trainingslocatie in Zoetermeer. De deelnamekosten bedragen 595,- . Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen. Deelname is inclusief een uitgebreide manual, lunch, onbeperkt koffie en thee. Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die met mensen werkt en wanneer je professioneel of persoonlijk een grote voorsprong wilt hebben in je communicatie

Aanmelden

Aanmelden voor de Masterclass Clean Language kan via de agenda. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per email toe. Je kunt ook rechtstreeks inschrijven door een mail te sturen naar info@bpdtraining.nl. Wil je meedoen, maar weet je nog niet 100% zeker wanneer? Neem dan contact op met BPD en reserveer een plaats totdat je definitief een beslissing over de datum hebt genomen.

Vragen

Wil je meer weten over deze training of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.