Bedrijfstrainingen

Door zijn expertise en bevlogenheid heeft hij ons als bedrijf een rijkdom aan tools aangereikt om meer uit onszelf en uit ons werk te halen Deze succesformule wordt met behulp van Rob inmiddels over het hele bedrijf uitgerold en bij iedereen met veel enthousiasme ontvangen. Wij zijn nu beter in staat om achter de werkelijke behoeften/wensen en drijfveren van onze klanten te komen en daardoor zijn wij zichtbaar succesvoller, ook op de lange termijn”

Jochen Friedl, Training & Development manager Roche Pharma

Bureau Personal Development kenmerkt zich op het gebied van training en coaching als een organisatie die werkt met een praktijkgerichte aanpak. Hierbij staat de unieke situatie van onze klant centraal.

Trainingen & workshops

Wij bieden een breed gevarieerd aanbod van trainingen en workshops. Deze zijn gericht op het ondersteunen van de medewerkers bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Door aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de mensen in de onderneming, op een stimulerende manier, investeert u op een verantwoorde wijze in de groei van uw “human capital”. Dit levert u als organisatie vaardige en gemotiveerde werknemers op, die sterk bijdragen aan de gezonde ontwikkeling van de organisatie.

Gedreven werkgevers en gemotiveerde werknemers zijn key in het succesverhaal van uw bedrijf. Wij bieden naast onze NLP opleidingen, een uitgebreid aanbod trainingen en workshops aan, die het beste in uzelf en uw personeel naar boven halen. Op stimulerende wijze aandacht besteden aan de ontwikkeling van de mensen in uw onderneming vertaalt zich naar de ultieme investering in uw organisatie.

Denkt u aan Communicatietrainingen, Salestrainingen, Coachingstrajecten, Memory trainingen, Mindmappen workshops, enz.. Trainingen die doorgaans incompany uitgevoerd worden, met veel enthousiasme ontvangen worden en gegarandeerd verhoogde productiviteit en effectiviteit als gevolg hebben.

Als wij bij u weggaan, wat moeten uw mensen dan kunnen? Uw wensen staan voorop bij het aangaan van onze samenwerking. Groei kent geen grenzen. Graag bespreken wij binnenkort met u, wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor een advies, trainings- of coachingsprogramma, specifiek op uw bedrijf toegesneden kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze coördinator Training en Coaching.